Friptura cu usturoi si sos de rosii

de susu in Porc, 4 Feb 2011 | 7416 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata intreaga de porc
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 pahar de vin rosu de tara
  • 1 pahar supa de carne
  • Ulei de masline
  • Condimente (cimbru, paprika, curry, piper, vegeta etc)
  • Sos de soia
  •  pasta de rosii 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura cu usturoi si sos de rosii:

Se ia bucata de carne si se maseaza bine cu putin ulei, sos de soia si condimente, se cresteaza din loc in loc si se introduce cate un catel de usturoi. Se introduce intr-o punga pentru copt impreuna cu vinul si se tine la frigider pana a doua zi cand se pregateste. Punem carnea in tava impreuna cu sosul format, dam la cuptor impreuna cu supa de carne incalzita si acoperim cu folie de aluminiu. Dupa 40 de minute inlaturam folia si adaugam pasta de rosii. Lasam pana se rumeneste frumos deasupra si ungem din cand in cand friptura cu sosul din tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu usturoi si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu ananas si cascaval